Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Κατσίκια


Με κούρεμα πεζοναύτη α λα Ντολφ Λούντγκρεν και Κρις Μάλιν μαζί, οι αδερφοί Κατσίκη ή αλλιώς Κατσίκηδες ή (αφού είδαμε από κοντά τις μπασκετικές τους αρετές) σκέτο Κατσίκια, αποτέλεσαν μήλο της έριδος μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη. 


Τα λεφτά των μεν όμως τα είχε ήδη φάει η Μαρινέλλα και η κάνουλα του Μπουτάρη είχε στερέψει, ενώ εμείς δε από την άλλη, πληρώναμε τις κάβλες του Βεζυρτζή που απο τότε που έχασε τον Γιαννάκη μπορούσε να σκάσει ένα κάρο λεφτά για οποιονδήποτε κακομοίρη έβγαινε σε πλειστηριασμό με τον συμπολίτη.


Ο Νικ Κατσίκης όμως (ο Τομ ήρθε πιο πολύ σαν πακετάκι 1+1 δώρο) μόνο τέτοιος δε φάνταζε, καθώς είχε μια σημαντική λεπτομέρεια..Ήταν 1ος σκόρερ στο Seton Hall! Ποιον μου θυμίζει μωρέ αυτό το όνομα? Α ναί ρε! Τον Nick Georgalis..Αυτό είναι! Ο Κατσίκης είναι ο νέος Γκάλης! 


Και να σου τα εκατομμύρια του Βεζυρτζή και να η κοσμοσυρροή στο Παλέ για να δούμε από κοντά τον νέο Γκάλη και να και ο Κατσίκης να μη μπορεί να βάλει καλάθι. Κι έτσι πάθαμε σαν τις γκόμενες που Σάββατο βράδυ τις βλέπεις ωραίες και Κυριακή πρωί δε ξέρεις απο που να φύγεις..


Υ.Γ. Η φωτογραφία που μου στείλατε είναι απο το πρώτο φιλικό των Κατσικιών, τη σεζόν 1990-91 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ που από ότι μου είπατε (δε το θυμόμουν καθόλου), κερδίσαμε 99-98 με νικητήριο καλάθι του Νικ Κατσίκη στην εκπνοή, οπότε τι γκρινιάζω ο μαλάκας, μια χαρά παίχτης ήταν τελικά!

1 σχόλιο:

  1. If you're attempting to lose pounds then you certainly need to start using this totally brand new tailor-made keto plan.

    To create this keto diet, licensed nutritionists, personal trainers, and chefs have united to develop keto meal plans that are productive, suitable, price-efficient, and delicious.

    Since their grand opening in January 2019, 100's of clients have already remodeled their figure and well-being with the benefits a proper keto plan can offer.

    Speaking of benefits; in this link, you'll discover eight scientifically-proven ones provided by the keto plan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή