Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Ο Δρόσος ο χειρότερος πρόεδρος όλων των εποχών!

"Άλλος τον τρώει και δροσίζεται κι άλλος τον τρώει και ζορίζεται", λέει ο θυμόσοφος λαός και στη δική μας περίπτωση αν και υπήρχε το όνομα, δυστυχώς δεν υπήρξε και η χάρη κι έτσι ίσχυσε το δεύτερο..Το ζόρι δηλαδή! Ήρθε το καλοκαίρι του 2008 σαν Μεσσίας, σαν άλλος Καραμανλής μετά τη χούντα, σαν Ιβάν Σαββίδης πριν τον Ιβάν Σαββίδη και σαν ο άνθρωπος που θα αναβίωνε τις ένδοξες εποχές του μπασκετικού ΠΑΟΚ της δεκαετίας του '90. Άλλωστε πόσο χειρότερα λέγαμε...


Η λαίλαπα Πανελούδη είχε περάσει, η ομάδα του Ρίνγκστρομ και του Γκιλέσπι στη χειρότερη χρονιά της ιστορίας της γλίτωσε στο παρά πέντε τον υποβιβασμό και την ντροπή, και αφού τα είχαμε δεί όλα έρχεται ο Δρόσος! Τώρα τι δουλειά μπορεί να είχε ένας Πατρινός με τον ΠΑΟΚ ποτέ δε μας είπαν, αλλά και πάλι τι δουλειά μπορεί να είχε με την ΑΕΚ, το Σπόρτινγκ, τον Άλιμο και δε ξέρω κι εγώ ποιον άλλο. Ήμασταν τόσο απελπισμένοι άλλωστε που δε τα βλέπαμε όλα αυτά. 

Ούτε ότι πήρε τον Άλιμο στην Α2 και παρά τα μεγάλα λόγια για άνοδο, έπεσε τελικά στη Β' Εθνική..Ούτε που όταν είχε τον Σπόρτινγκ και ανέβηκε στην Α1, την κοπάνησε το καλοκαίρι, αφήνοντας την ομάδα στα κρύα του λουτρού με αποτέλεσμα να διαλυθεί και να πέσει στη Γ' Εθνική..Ούτε ακόμα και στην ΑΕΚ που κι εκεί τα έκανε όλα μπάχαλο και την κοπάνησε και από εκεί, μαλώνοντας με πρώην και νυν διοικούντες! Για τέτοια απελπισία μιλάμε!

Έτσι αφού εγκρίθηκε από τον δικό μας εθνάρχη (ή καλύτερα τον δικό μας Μητσοτάκη) Θανάση Κατσαρή, ο Δρόσος απέκτησε με συνοπτικές διαδικασίες το 90% των μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και έγινε ο νέος μας μεγαλομέτοχος. Και δωσ' του συνεντεύξεις, και δωσ' του ραδιόφωνα και λόγια για τον ΠΑΟΚ και για μεγάλη ομάδα και και και...Και ο λαός τρώει τον παππά και τρέχει για διαρκείας, δημιουργώντας ρεκόρ που κρατάει μέχρι σήμερα με 3.500 περίπου!

Και πως να μη το κάνει, μιας και ο Δρόσος εκτός από λόγια έκανε και μεταγραφές! Και τι μεταγραφές...Τομάσεβιτς, Ουέσον, Βασιλειάδης, Κυρίτσης, Γκρέγκορυ, Ντιαρά, πιο μετά Μουλαομέροβιτς και δε συμμαζεύεται. Φέρνει και Μπουντούρη-Μπαλογιάννη έτσι για να κάνει γκελ και στους πιο παλιούς και έτοιμη η συνταγή! Μόνο που ξεχνούσε μια λεπτομέρεια..Να πληρώνει. Γιατί έτσι κάνω κι εγώ ομάδα. Το αποτέλεσμα στη συνέχεια ήταν γνωστό, με τους παίχτες να αποχωρούν ένας ένας και να μένει μόνο ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς, μαζί με τον Μπρίτον Γιόνσεν που ήρθε πιο μετά, κάποιους έλληνες και μερικά πιτσιρίκια ίσα ίσα για να συμπληρώνουμε 10άδα.

Ο Δρόσος την κοπανάει επικαλούμενος σοβαρά προβλήματα υγείας, στήνεται ένα απίστευτο θέατρο του παραλόγου και την ομάδα που κατέκτησε 2 ευρωπαϊκά τη διοικεί η γκόμενα του στοιχηματζή, το πρώην μοντέλο Ιωάννα Παπαδημητρίου...!!!

Γουστάρεις ε? Μιλάμε για μεγάλες στιγμές..Τελικά για μια ακόμη φορά θυσιάζεται και βάζει την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ πιο πάνω από την υστεροφημία του ο τεράστιος Τζον Κόρφας που δε φοβάται να ξανατσαλακώσει την εικόνα του και να αναλάβει αντιπρόεδρος της ομάδας, μπας και ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα και μαζέψει κάπως την κατάσταση και τη διοικητική ξεφτίλα.

Στα αγωνιστικά καλείται να βγάλει το φίδι από την τρύπα και να τελειώσει αξιοπρεπώς τη χρονιά με όσους απέμειναν ο Γιώργος Καλαφατάκης και τα καταφέρνει μια χαρά, με άξιο σημείο αναφοράς τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Δυστυχώς άλλη μια χρονιά που ξεκινάει με όνειρα, τελειώνει άδοξα.

Η εικόνα της 1ης αγωνιστικής στον αγώνα με τον Πανιώνιο με το κατάμεστο Παλατάκι και το ακριβό ρόστερ με τους παιχταράδες έδωσε τη θέση της στην απαξίωση, τις άδειες κερκίδες και κάποια στρουμπουλά παιδάκια-γιούς διοικούντων του ερασιτέχνη που τα δήλωσαν στον τελευταίο αγώνα για να συμπληρωθεί η 12άδα..! Τελικά για μια ακόμη φορά ένας τυχοδιώκτης περνάει από την ομάδα μας, αφήνοντας πίσω του καμμένη γη και δεν ανοίγει ρουθούνι.

Ο τύπος κατάφερε μέσα σε λίγους μόνο μήνες να αφήσει ένα ποσό ρεκόρ σε χρέη προς το δημόσιο, την εφορία, τους παίχτες και δε ξέρω κι εγώ ποιους άλλους, ενώ ήταν τόσο μούρη ο άνθρωπας που έπαιρνε λεφτά κι από τους ίδιους τους παίχτες για να τα χώσει σε "σιγουράκια" και να τους τα φέρει πίσω διπλάσια και τριπλάσια!!! Ρωτήστε τον Χαρίση κάτι παραπάνω θα θυμάται...

Όλα αυτά τα ωραία θα θυμηθήκατε κι εσείς και δώσατε στον Δρόσο το 38% των ψήφων στη σχετική ψηφοφορία, με δεύτερο τον άνθρωπο πάνω στον οποίο βασίστηκε το συγκεκριμένο μοντέλο του "βάφω αυγά με πορδές", "μπακάλη ας με λένε κι ας ψοφάω απ' την πείνα", "ξυπόλητου πρίγκηψ", "άφραγκου Ωνάση" κτλ κτλ, τον Γιώργο Μπατατούδη με 22% και τρίτο με 21% τον Παντελονάτο, κατά κόσμον Sir Τάκη Πανελούδη ή αλλιώς με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω, ο οποίος στα χρόνια της προεδρίας του έδωσε ένα πραγματικό ρεσιτάλ ασυναρτησίας, παραφροσύνης και φυσικά...χρεών!

Στην θέση με ένα αρκετά υψηλό ποσοστό (10%) ο Λάκης Οικονομίδης για τον οποίο υπάρχουν πολλές αντικρουόμενες απόψεις, ενώ αναζητείται για μαστίγωμα και παραδειγματισμό και ο ένας που ψήφισε τον Νίκο Βεζυρτζή, τον οποίο σαφώς και βάλαμε στην ψηφοφορία για καθαρά τυπικούς λόγους...

Δημήτρης Δρόσος, λοιπόν...Ο άνθρωπος που εσείς ψηφίσατε σαν τον χειρότερο πρόεδρο όλων των εποχών για την ομάδα μας! Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε!

1 σχόλιο: