Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Η μεγάλη "σφαγή" και το..σακάκι του ξανθού

Όλα τα δίκια με το μέρος του...Το κατεστημένο του ΠΑΟΚ που λυμαινόταν για χρόνια το ελληνικό μπάσκετ έκανε για μια ακόμα φορά την εμφάνιση του. Τα λεφτά και η σαπίλα του Βεζυρτζή που ήλεγχε τα κέντρα των αποφάσεων και τους διαιτητές και δεν αφήνε άλλες υγιείς και ανερχόμενες δυνάμεις του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας έστω να  μας ανταγωνιστούν, παρουσιάστηκε ξανά! 

Οπότε, τι άλλο να κάνει αυτό το παράδειγμα ήθους, το τέρας νηφαλιότητας, ψυχραιμίας και ηρεμίας? Για πρώτη φορά στην καριέρα του έσπασε...Έβγαλε, λοιπόν, σιωπηλά το σακάκι του και το πρόσφερε στον διαιτητή Τσανίδη (γνωστός κι αυτός για τα φιλοΠΑΟΚτσήδικα αισθήματα του) σε μια συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας και αγανάκτησης για την άνευ προηγουμένου σφαγή που τελέστηκε εκείνη τη μέρα στο ΣΕΦ. 

Μη βλέπετε που το σκορ από την αρχή ήταν σε διψήφιες διαφορές και στο 18' ήταν 23-45. Όχι..Πλασματικό τελείως. Ούτε αιφνιδιασμούς βγάλαμε, ούτε τρίποντα έβαλαν ο Μπάνε με τον Κόρφα, ούτε καλή άμυνα παίξαμε, ούτε τίποτα..Από ελεύθερες βολές ήταν σχεδόν όλοι μας οι πόντοι, ενώ από την άλλη οι παίχτες του Ολυμπιακού εκνευρισμένοι από την εχθρική διαιτησία δε μπορούσαν να αποδώσουν τα αναμενόμενα. 

Ακόμα και όταν πλησιάσαν στο καλάθι, τα γνωστά κοράκια δε τους άφησαν να πάρουν το κάτι παραπάνω κι έτσι μοιραία ο ΠΑΟΚ έφυγε με το διπλό από το ΣΕΦ. Όχι, και πάλι δεν ήταν τα τρίποντα του Μπουντούρη σε κρίσιμα σημεία, ούτε η άμυνα ζώνης του Ντούντα που εγκλώβισε τους αντιπάλους και δε μπορούσαν να σταυρώσουν καλάθι. Ο Πιτσίλκας με τον Τσανίδη ήταν και φυσικά όπως είπαμε το κατεστημένο του Βεζυρτζή...










1 σχόλιο: