Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Aν...


Η σελίδα και το blog κλείνουν σήμερα 3 χρόνια ύπαρξης. 3 χρόνια που προσπάθησα να συνδέσω το παρελθόν με το παρών, προσπάθησα να ξυπνήσω μνήμες, αλλά και να ενημερώσω τους σημερινούς πιτσιρικάδες πως αυτό που βλέπουν τώρα να ξεφτιλίζεται από Φάρους και Ακρωτήρια, κάποτε το έτρεμε όλη η Ευρώπη. 

Ναί είμαστε γκαντέμηδες, ναί είμαστε η πιο καταραμένη ομάδα που έχει βγάλει ο παγκόσμιος αθλητισμός, ναί ποτέ δε μας χαρίστηκε τίποτα - πάντα χαρίζαμε, ναί ποτέ δε πήραμε τίτλο από τύχη - πάντα τον χάναμε από ατυχία, ναί συνέχεια τρώμε καλάθι στα τελευταία δευτερόλεπτα, ναί είμαστε το μεγαλύτερο ΑΝ ή What If που λένε όλοι, του ελληνικού αθλητισμού..


"ΑΝ δε τράκαρε ο Τσέκος", "ΑΝ πάσαρε σωστά ο καταραμένος", "ΑΝ έβλεπε τον Κόρφα ο Μπάνε", "ΑΝ έμενε ο Μπέρι", "ΑΝ παίρναμε τον Φάνη ή τον Γκάλη", "ΑΝ δεν ήταν άποντος ο Γκάρετ", "ΑΝ δε τραυματιζόταν ο Στογιάκοβιτς", "ΑΝ δε χάναμε σε Περιστέρι και Σπόρτινγκ", "ΑΝ είχαμε τον Ορτίθ", "ΑΝ δε τρώγαμε το τρίποντο από τον Γιάνκοβιτς", "ΑΝ δε χάναμε από τον Φάρο"..ΑΝ, ΑΝ, ΑΝ..
Όλη μας η ιστορία ένα γαμημένο ΑΝ...


ΕΧΟΥΜΕ μπασκετικούς φιλάθλους! Μπορεί να μην είναι και οι 6.600 που έχουν πατήσει το like στη σελίδα, αλλά είναι σίγουρα αυτοί που μου στέλνουν καθημερινά δεκάδες μηνύματα με το αν θα πρέπει να πάρουμε κι άλλο ψηλό ή αν θα έρθει επενδυτής ή αν θέλω να δούμε μαζί κάποιον αγώνα ή για να μου στείλουν τις ρετρό φωτογραφίες τους που κρατάνε εδώ και 30 χρόνια και τις φυλάνε σαν κόρη οφθαλμού, καμαρώνοντας για την ομάδα που είχαμε τότε! 


Μια σπίθα περιμένουν τόσα χρόνια..Μια γαμημένη σπίθα για να τους κάνει να μη ντρέπονται να πούν ότι ασχολούνται με την καλαθόσφαιρα. Μια γαμημένη σπίθα που θα τους κάνει να μη ντρέπονται να έρθουν στο γήπεδο. Μια σπίθα που δε θα τους αφήνει περιθώρια να πούν ότι είναι μακριά η Πυλαία ή ακριβό το εισιτήριο..Και αυτή η σπίθα ήρθε χτες! Και τη σβήσαμε...


Καληνύχτα μπασκετικέ ΠΑΟΚ...

"ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΤΕΡΑΣ"

2 σχόλια: