Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Λέμον Λάμπλεϊ..για τις κρύες νύχτες του χειμώνα!

Καταρχήν δες τη φωτογραφία...Αν αυτή η φάτσα με την καράφλα και το μουστάκι σου κάνουν για εν ενεργεία καλαθοσφαιριστή εγώ πάω πάσο. Πιο πολύ σε συνταξιούχο αστυνομικό α λα Ντάνι Γκλόβερ στο "Φονικό Όπλο" εμένα μου κάνει, αλλά τελοσπάντων..


Κατά δεύτερον, όπως έχουμε ξαναπεί, επειδή ανήκομεν εις την κατηγορίαν του ρετρό αποκλείονται αυτομάτως όλα τα ιερά τέρατα της λίστας such as Αγγουρισκεβίτσιους, Χέλιγουελ, Έιβερι, Ρίνγκστρομ, ο ημίθεος που ότι προικισμένο υπήρχε από όνομα του ΝΒΑ το πήρε, αλλά ξέχασε το ταλέντο "Μάικλ Χακίμ δε ντριμ Τζόρνταν"  και πολλοί άλλοι ακόμα που θα χρειαζόμασταν ξεχωριστό αφιέρωμα για να τους απαριθμήσουμε...

Και φυσικά ο Νικόλας ο Καλλές που πολλοί άμπαλοι προκλητικά ζητάτε! (Γενικά κάτω τα χέρια από τον Νικόλα, 10ετές κλειστό συμβόλαιο ΤΩΡΑ για να έχουμε και το κεφάλι μας ήσυχο!) 

Πάμε, λοιπόν, στα δικά μας..Ήταν η πρώτη ψηφοφορία που είχαμε τέτοια πολυφωνία στις επιλογές. Διψήφια νούμερα για τον Ράφαελ Άντισον (10%), τον Μπιλ Μέλις (11%), τον Δημήτρη Δέσπο (11%), τον Στέφαν Μπεκ (11%) και τον Τομ Κατσίκη (12%-ανάθεμα κι αν τον ξεχωρίζατε από τον Νικ και τον ψηφίζατε!), που πολύ αμβιβάλλω πόσες φορές τα πέτυχαν σε πόντους στη θητεία τους στον ΠΑΟΚ..Και ναυαρχίδα όλων αυτών ο τιτανοτεράστιος Lemone Morrett Lampley!


Εντάξει..και μόνο το γεγονός ότι μετά από εμάς σταμάτησε το μπάσκετ κάτι πρέπει να λέει! Κι αν τότε μας έλεγαν "θα φύγει ο Λάμπλεϊ" κι εμείς απαντούσαμε "Το μοναστήρι να 'ν' καλά", ε αυτός μάλλον το άκουσε και το έκανε πράξη! Το χειρότερο όλων είναι ότι τον ξέραμε..Τον είχαμε δεί. Δεν ήταν άσχημος παίχτης. Άσε που ήταν και από τους καλύτερους της Στεφανέλ στους δύο τελικούς! Τώρα what the fuck τι να πω..

Φταίει το γεγονός ότι δεν ήταν 4άρι και δε ταιριάζαν με τον Σάβιτς, κόμπλαρε και αγχώθηκε γιατί ήρθε να αντικαταστήσει τον τεράστιο Μπέρι, φταίει ότι άκουγε τα μπινελίκια του Γιαννούλη στην προπόνηση και έλεγε "Παναγιά μου με τι σατανάδες έμπλεξα?!" δε ξέρω...Πάντως ο τύπος ήταν τραγικός! Τώρα ποιος χρεώνεται αυτή την επιλογή δε ξέρω..Ο Σάκοτα ήταν? Ο Λαλάκης ο Οικονομίδης ήταν? Τι να πω..Πάντως, αν και σχετικά κοντά με τους υπόλοιπους, του δώσατε ένα 16% και τον ανακηρύξατε τον "Χειρότερο Παίχτη της εποχής εκείνης" που έχει φορέσει τη φανέλα μας! 

Τα Κατσίκια (που τα πήραμε και μέσα απ' τα χέρια του Άρη τρομάρα μας!) πήγαν λίγο να απειλήσουν, ο Μπιλ Μέλις που δώσαμε χρήμα και μισή ομάδα στην Πάτρα για πάρτη του (αλλά είχε και ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα τότε) κάτι πήγε να κάνει, ο οξυγονοκολλητής αντι-Μπάνε από τη Γερμανία πάλεψε, ο μπούλης ο Άντισον προσπάθησε, ο Δημητράκης ο Δέσπος που ήταν στην ίδια σχολή οδηγών με τον Χρηστάρα πήγε να κλέψει τη δόξα, ενώ ο φλούφλης ο Μπούλαρντ, ο Παπασαράντου, η γριά ο Κακιούσης, ο Καρατζουλίδης και ο Βολιώτης ο Μπαζάρεβιτς πήραν μονοψήφιο ποσοστό στην ψηφοφορία..Τελευταίος φυσικά όλων, το τοτέμ του συλλόγου μας ο Τσέκος ο Αληταράς με ένα 2 μόλις %..!

ΛΕΜΟΝ ΛΑΜΠΛΕΪ λοιπόν...για τις κρύες νύχτες του χειμώνα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου