Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Νάτοι οι πρώτοι σε όλη την Ευρώπη!

Αιφνιδιασμοί, τάπες, ασίστ, καρφώματα...μέχρι και τρίποντο από τον καταραμένο είχε το μενού σε μία από τις εκπληκτικότερες παραστάσεις που είχε δεί ποτέ η Ευρώπη. Ακόμα θυμάται ο γίγαντας των 2.31μ Γκεόργκι Μουρεσάν το αλήστου μνήμης κάρφωμα του Λέβινγκστον πάνω από τα πελώρια χέρια του, αλλά και του Μπάρλοου στον επαναληπτικό του Παλέ. "Αυτή την ομάδα δε μπορούν να την κερδίσουν ούτε οι Σικάγο Μπούλς στην έδρα της" είχε πεί χαρακτηριστικά ο Γάλλος προπονητής της Ορτέζ (και μετέπειτα δικός μας) Μισέλ Γκομέζ.

Και πράγματι, αυτή την ομάδα την παραδεχόταν τότε όλη η φίλαθλη Ελλάδα ανεξαρτήτως οπαδικών αποχρώσεων, μιας και μάγευε με την απόδοση της όπου κι αν έπαιζε. Χαρακτηριστικό είναι το σημείο που ο σπίκερ του αγώνα Κώστας Μπατής (γνωστός για τα παναθηναϊκά του αισθήματα, μιας και υπήρξε αθλητής του Παναθηναϊκού) αναφωνεί εκστασιασμένος πως το μπάσκετ που έπαιξε η ομάδα στο β' ημίχρονο είναι το καλύτερο που έχει παιχτεί ποτέ στην Ευρώπη! 

Το δε σόου που έδωσε και στους δύο προημιτελικούς με την Ορτέζ ήταν απίστευτο και μπορούμε να πούμε πως ήταν ο ορισμός του διαστημικού μπάσκετ. Λίγα λεπτά μόνο να αφιερώσετε στα παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε για τι μιλάμε..Η πανηγυρική, λοιπόν, πρόκριση του ΠΑΟΚ στο final-4 του Κυπέλλου Πρωταθλητριών για πρώτη φορά στην ιστορία του:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου