Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2013

Όπως το '91 στη Γενεύη...

Πριν από 22 όλοκληρα χρόνια μια παρέα από 7 παλικάρια (κι έναν τύπο που κουνούσε την πετσέτα στον πάγκο), έχοντας μπροστάρη έναν λεβέντη πρόεδρο, κατάφερε αυτό που χρόνια κάποιοι άλλοι προσπαθούσαν και δε μπορούσαν..Να πατήσει στην κορυφή της Ευρώπης!

Κόντρα στις αντιξοότητες της εποχής (κυβέρνηση Μητσοτάκη!, απουσία Κόρφα, εχθρική διαιτησία) κατάφερε στο παγοδρόμιο του Πατινουάρ ντε Βερνέ της Γενεύης να ζεστάνει τις καρδιές όλων των ελλήνων, που ξεχύθηκαν να πανηγυρίσουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας (ακόμα και μέσα στην Ομόνοια!) ανεξαρτήτως οπαδικών αποχρώσεων. 

Αυτό είναι το μεγαλείο του να είσαι ΠΑΟΚ!!!Για το παιχνίδι δε χρειάζεται να πούμε πολλά. Όλη η Ελλάδα γίνεται μια αγκαλιά για χάρη της ομάδας μας. Η Γενεύη είναι το δικό μας '87, καθώς γινόμαστε η πρώτη ελληνική ομάδα της μεταγενέστερης εποχής που φέρνει ευρωπαϊκό τίτλο στη χώρα, ο Θόδωρος Κοτσώνης είναι ο δικός μας Φίλιππος Συρίγος και η 26η Μαρτίου του '91 η δική μας εθνική εορτή, οπότε τι το καλύτερο να αφήσουμε να μιλήσουν οι εικόνες και το βίντεο της εποχής...

 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου