Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013

..τον Πουρνάρα και τ' άλλα παιδιά!


Στο άκουσμα της διασταύρωσης των ζευγαριών των play-off του 1994 ξύπνησαν μνήμες του παρελθόντος. Βλέπετε η προημιτελική φάση μας έφερνε αντιμέτωπους σαν 2ους με τον 7ο συμπολίτη.


Οι μνήμες αυτές βέβαια διαλύθηκαν γρήγορα, αφενός μεν γιατί 2 εβδομάδες πριν για την προτελευταία αγωνιστική τους είχαμε κερδίσει με 30 πόντους χωρίς τον τιμωρημένο Σάβιτς (86-56, σε ένα ματς που μέχρι κι ο Χρηστάρας ο Τσέκος τους έκανε πλάκα με 12 πόντους και 6/6 δίποντα!),  αφετέρου γιατί εκείνη τη χρονιά ο Άρης του Μιχάλη Πουρνάρα χάριζε απλόχερα το γέλιο με φάσεις σαν κι αυτές..


Έτσι, τα σχόλια και για τα δύο ματς είναι περιττά (νίκες με 67-58 και 56-65), ο μύθος που έλεγε ότι θα κάτσουμε να χάσουμε το δεύτερο ματς για να εκτίσει μια αγωνιστική ο Σάβιτς, ώστε να επιστρέψει νωρίτερα με τον Παναθηναϊκό, δεν επαληθεύτηκε ποτέ κι έτσι συνεχίστηκε ο νόμος που λέει πως από τη σεζόν 1991-92 μέχρι ΚΑΙ σήμερα, όποτε κρίνεται κάτι μεταξύ μας είτε σε πρωτάθλημα είτε σε κύπελλο πάντα νικητές βγαίνουμε εμείς!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου